• wemo_technology_punching 3.jpg
  • wemo_technology_punching 5.jpg
  • wemo_technology_punching 6.jpg
  • wemo_technology_punching 7.jpg

linkedin  youtube  facebook

Ponsen

Het ponsen dat in onze machines wordt toegepast berust op twee mogelijkheden: coilponsen en plaatponsen. De verschillende ponstechnieken kunnen bewaakt worden via sensor- of vision-techniek. Afhankelijk van uw producten en wensen wordt voor die ponstechniek gekozen waarmee de hoogste efficiëntie in uw productie bereikt wordt.

Coilponsen

Coilponsen is de beste oplossing als een hoge productiviteit belangrijk is, waarbij productiviteit en flexibiliteit gecombineerd kunnen worden.

Zijsnijders in de WEMO-machine vergroten de flexibiliteit, rechtvaardigen de productie van kleinere series, voorkomen coilwissel én verhogen de beschikbaarheid van uw machine. Coilponsen garandeert een hoge productiviteit, flexibiliteit en lage kosten in combinatie met stationaire of NC-gestuurde persen, waarin standaard of speciaalgereedschappen zijn geplaatst, stationair of als draaibare index-multitool.

Voor het bereiken van maximale flexibiliteit bieden we de mogelijkheid om in seriegrootte één coil nesting toe te passen.
 

Plaatponsen

Plaatponsen is de beste optie als flexibiliteit belangrijk is naast productiviteit. Het ponsen begint bij de geknipte plaat en wordt uitgevoerd met behulp van standaard thick turret-gereedschappen of speciaalgereedschappen.

De mogelijkheid om verschillende plaatafmetingen door elkaar te verwerken, biedt meer flexibiliteit dan bij het ponsen met coilmateriaal. Bovendien heeft sabel in de coil geen invloed op de ponstoleranties.

WEMO-ponstechnieken:

 

CPC-/SPC-ponsen

animation-cpc-small